Tartalomhoz ugrás
KÖNYVTÁR
INTÉZMÉNYEK
- KÖNYVTÁR
- INFORMÁCIÓS ÉS KÖZÖSSÉGI SZOLGÁLTATÓ HELY
- DIGITÁLIS JÓLÉTPROGRAM PONT
Bemutatkozás:
2017. január 1-je óta könyvtárunkat a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár szakmai irányítása mellett a Könyvtárellátó és Szolgáltató Rendszer segítségével működteti az önkormányzat. Az olvasókat és a látogatókat felnőtt kölcsönző- és olvasóteremmel, Tini kuckóval, Babasarokkal várjuk.
A könyvtár feladata a község vonzáskörzetében lakó olvasók kiszolgálása, az olvasóvá nevelés fejlesztése, a könyv- és könyvtárhasználat népszerűsítése. Prioritást élvez a beiratkozott olvasók számának növelése olvasás népszerűsítő programok szervezésével, könyvtárbemutató, könyv- és könyvtárhasználati-, valamint kézműves foglalkozások, versenyek, kiállítások, író- olvasó találkozók, és nyári tábor szervezése.  
Könyvtár állandó programjai:
Minden héten hétfőn 17 órától „Idősebbek is elkezdhetik” címmel interaktív torna.
Minden héten csütörtökön 15 órától „Biztonságos Internetezés” címmel foglalkozásokat tartunk minden korosztálynak.  
Minden héten csütörtökön 16 órától „Fürge Ujjak” horgoló klub vár minden kedves érdeklődőt aki szeretné a horgolás technikáját elsajátítani.
A programokba bármely időpontban be lehet kapcsolódni!
Digitális Jólétprogram Pont  keretein belül lakosaink bizalommal fordulhatnak a könyvtároshoz segítségért, online vásárlás segítése, nyugdíjkérelmek kitöltése, elektronikus számla befizetése, fogyasztási mérő óraállás bediktálása, önéletrajz készítése, álláskeresés elektronikus felületen, elektronikus erkölcsi bizonyítvány kérés, időpontfoglalások, menetrend tájékoztató jegyelővétellel, és egyéb internetes problémák megoldása érdekében.

Cím:Szorgalmatos, Munkácsy u. 23.
Könyvtáros:
Szolykáné Szőllősi Annamária
Telefon:30 / 627-7820
E-mail:
Nyitvatartási idő:
Hétfő:
10.00 - 18.00
Kedd:
10.00 - 18.00
Szerda:
10.00 - 18.00
Csütörtök:
10.00 - 18.00
Péntek:
10.00 - 18.00
Szorgalmatos Község Önkormányzata - Polgármesteri Hivatal hivatalos honlapja
Szorgalmatos Község Önkormányzata
Polgármesteri Hivatal hivatalos honlapja
Vissza a tartalomhoz